DİYARBAKIR / KAYAPINAR - Mevlana Anaokulu

Nis

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 104. yılı,  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.

RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Nis

Kayapınar İlçe Halk Sağlığı Merkezi tarafından, okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize yönelik ağız ve diş sağlığı konulu bilgilendirme eğitimi yapıldı.

Mrt

Okulumuzda öğrencilerimize Trafik Polisleri tarafından, Trafik kuralları ve eğitimi verildi.

21-26 MART ORMAN HAFTASI

Mrt

Yaşlılar Haftası Okul Panomuz.

Mrt

Okulumuzda Ramazan etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlikte Hacıvat Karagöz gösterisi, Ramazan Davulcusu, Nasrettin Hoca ile Fıkralar, Müzikler eğlence ve şeker ikramı yapıldı.

Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuzda gerçekleştirilen; arttırılmış gerçeklik, masallarda kodlama, eTwinning projeleri kapsamında yapılan eğlenceli kodlama aktiviteleri neticesinde "Codeweek Mükemmellik Sertifikası" aldık.

Ara

Değerlerimle Büyüyorum Projesi kapsamında 500 Evler Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri okulumuzda bu ayki değerimiz ''Dürüstlük'' teması ile ilgili gösteri sergilediler.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz öğretmenleri tarafından farkındalık yaratmak adına okul panosu hazırlandı.

Ara

Yerli Malı Haftası nedeniyle tüm sınıflarımızın katılımıyla pano hazırlanarak Yerli Malı Haftası kutlaması yapıldı.